Barion Pixel

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Hogyan kapod meg a megvásárolt termékeidet?

1. MPL PostaPont 1-2 munkanapos szállítás 990Ft

Válaszd a kedvező árú és kényelmes PostaPont átvételt, ha rugalmasan nem időhöz kötötten szeretnéd átvenni a csomagodat. A csomagodat a rendelés feldolgozását követő 1-2munkanapon belül megkapod. Válaszd ezt a szállítási módot, ha fontos a gyors szállítás és rugalmas átvételVásárolj webáruházunkban és válaszd a PostaPont lehetőséget. 

A termékátvétel rendkívül kényelmes, mert 5 napon belül bármikor átveheted, nem vagy időhöz kötve. 

Fizetési lehetőségek:  Bankkártyás fizetés, Átutalás, Utánvétes rendelés

Utánvéttel is rendelhetsz, majd a rendelési összeget az átvételi ponton tudod kifizetni.

Figyelem: utánvéttel rendelt csomagok át nem vétele nem minősül automatikusan elállási jog gyakorlásának. Ilyen estben a Szolgáltató kárait a Fogyasztó köteles megtéríteni. További részletek az ASZF erre vonatkozó pontjában.

Hogyan működik?

Pl. Hétfőn délután leadod a megrendelésed. Mi kedden reggel 7:00-ig feldolgozzuk a rendelésedet, összekészítjük, becsomagoljuk, majd átadjuk az MPL részére. Az MPL a következő 1-2 munkanapon belül kiszállítja a terméket a megadott PostaPontra.

2. MPL futárszolgálat házhozszállítással 1-2 munkanapos szállítás 990Ft

Otthonodban szeretnéd átvenni a megrendelt terméket? Akkor válaszd a futárszolgálat általi házhoz szállítást a megrendelésnél. Kiszállítás jellemzően 1-2 munkanapon belül.

Utánvéttel is rendelhetsz, ebben az esetben a megrendelés összegét majd a futárszolgálat részére kell fizetni az áru átvételekor. A szolgáltatást az MPL és szerződött futárszolgálataink végzik országosan.

Mikor kapod meg a csomagod?

Pl. Hétfőn délután leadod a megrendelésed. Mi kedden reggel 7:00-ig feldolgozzuk a rendelésedet, összekészítjük, becsomagoljuk, majd átadjuk az MPL részére. Az MPL 1-2 munkanapon belül kiszállítja a csomagod.

A kiszállítás előtt emailben értesítést kapsz az MPL-től a várható kézbesítés időpontjáról.

Figyelem: utánvéttel rendelt csomagok át nem vétele nem minősül automatikusan elállási jog gyakorlásának. Ilyen estben a Szolgáltató kárait a Fogyasztó köteles megtéríteni. További részletek az ÁSZF vonatkozó pontjaiban.